Stiri masonice‎ > ‎

Reorganizarea MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice

postat 26 ian. 2012, 00:38 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 26 ian. 2012, 02:44 ]

Prea Iubiti Frati,

 

 

Dupa cum bine stiti, in data Marti, 24 Ianuarie 6012, MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice s-a reunit intr-un Convent Extraordinar in stare de urgenta, la Or:. Brasov, unde au fost aduse omagii Fratilor trecuti la Or:. Etern, dar si unde Marele Maestru, Prea Respectabilul Frate Viorel Danacu, a prezentat Strategia de Dezvoltare a acestei respectabile Obediente.

De asemenea a fost ales un Nou Mare Conisiliu, care isi asuma pe deplin procesul de reorganizare si Strategia de Dezvoltare a Masoneriei Romane pe urmatorii ani, pentru o mai buna colaborare, atat nationala cat si internationala.

Printre altele va aduc la cunostinta ca , MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice isi propune pentru perioada imediat urmatoare sa dezvolte o Masonerie Sateasca, prin Programul National Masonic Satesc, inceput cu ani in urma de catreb Ilustrul Frate, Marele Maestru Viorel Danacu, sa infiinteze Loji in cat mai multe regiuni ale tarii, sa elaboreze MONOGRAFIA MASONERIEI ROMANE, sa completeze Biblioteca Masonica si sa infiinteze o Biblioteca Masonica electronica, sa redeschida Muzeul Masonic, si multe alte proiecte.

Pentru mai multe informatii va invit sa studiati  Strategia de Dezvoltare a MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice.         

Va reamintesc in final ca la Convent au participat delegati din cat mai multe Obediente prietene, care au asigurat MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice de intreaga lor disponibilitate la colaborare.

Primiti va rog Tripla mea Acolada Fraterna insotita de cele mai sincere salutari!

 

Mihnea-Octavian Manolache

Marele Secretar al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI –

Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice.