Cuvantare

postat 21 mai 2012, 05:22 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 21 mai 2012, 05:26 ]

    Noi toţi fraţii din Marea Lojă Naţională A României – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Maosnice suntem bucuroşi pentru că Binele învinge nestingherit Răul, că Adevărul este mai presus de toate, că Dreptatea are forţa Creaţiei într-o lume nouă mai bună, iar Credinţa în Dumnezeu şi Încrederea unuia în celălat Biruie.

    Echilibrul care asigură normalitatea este creat prin eforturile şi credibilitatea clasei intelectualilor de pe întreg teritoriul  României. Credem că prin eforturi comune, obiectivul primordial este acela de luptă împotriva Corupţiei, terorismului, Totalitarismului, minciunii, etc.

     România astăzi, demonstrează că participarea în cadrul Alianţei Nord Atlantice, cât şi eforturile privind integrarea în Uniunea Europeană constituie, edificarea unei Construcţii Europene durabile menţinând neîntrerupt verticalitatea coloanelor pe care sunt inscripţionate principiile fundamentale ale drepturilor omului.

      Europa Unită astăzi câştigă prin Puterea Binelui asupra Răului, mai mult ca oricând.

     Europa Unită asigură stabilitate, linişte şi pace fiecărui cetăţean european, care îşi doreşte o viaţă mai bună, un trai mai bun şi încrederea unul în celălalt cetăţean european.

 

 

 

Mare Maestru

Al Marii Loji Naţionale A României

– Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Maosnice

VIOREL DĂNACU