Delectare‎ > ‎

Numerologie

Eseu Despre Numerologie


Astăzi, numerologia este asociata cu divinație și stiinte oculte. Numerologia a fost folosit de multi matematicieni, cum ar fi Pitagora. Cu toate acestea, cele mai multe dintre oamenii de stiinta moderni considera ca numerologia psuedomateatica. Numerologia ca un întreg este studiul numerelor și semnificația lor.Numerologia ajută la înțelegerea personalitatea ta, cu ajutorul numerelor.Înainte de a se îngropa în numerele de master în numerologie, trebuie să aveți o idee despre ceea ce Numerologia este despre toate.

În BC 600, filozoful grec și matematician, Pitagora a dezvoltat teoria sa de numere. El a dezvoltat tabelul de conversie lui Pitagora, unde a atribuit valorile 1 la 9 pentru a fiecarui alfabet.

1 = AJS; 2 = BKT; 3 = CLU; 4 = DMV; 5 = ENW; 6 = FOX;

7 = GPY; 8 = HQZ; 9 = IR

Folosind aceste valori ai putea afla numele și numărul de naștere. Anumite caracteristici de personalitate și sunt asociate cu fiecare valoare numerică, care este derivat prin insumarea valorii numele dvs. complet. Acesta ia în considerare suma de data nașterii. Check out acest exemplu:

Nume dat de către părinți: Mary Smith.

Valoarea corespunzătoare a alfabetelor este dată în tabelul lui Pitagora.

Nume Numărul: 4 +1 +9 +7 +1 +4 +9 +2 +8 = 45

Reducerea valorii de mai sus într-o singură cifră, adăugându-le, 4 + 5 = 9.

DOB = 28-04-1968

Numărul nașterii: 2 +8 +0 +4 +1 +9 +6 +8 = 38; 3 + 8 = 11. Acest lucru este din nou redusă la o singură cifră 1, + 1 = 2. Numărul nașterii este, de asemenea, cunoscut sub numele de numărul trasei viata.

Fiecare număr este dat un trasaturi de personalitate câteva. Aruncati o privire la ei:

1 - Creative, independent, egoist si egocentric
2 - atent, de cooperare și foarte sensibile
3 - prietenos, superficial, artistică și sociabil
4 - Practic, loial și rigide
5 - se bucură de libertate, de călătorie și este extrem de adaptabil
6 - înțelegere Fond,, gelos
7 - Spiritual, înțelept și represive,
8 - capacitatea de management și fără scrupule
9 - geniu romantic,, umanitar

Care sunt numerele de masterat în Numerologie

Cele mai multe dintre aceste numere sunt reduse la o singură cifră sau numere unice vibrante. Cu toate acestea, există patru numere, care sunt cunoscute ca numerele de master în numerologie.Numerele de unsprezece (11), douăzeci și doi (22), treizeci și trei (33) și patruzeci și patru (44) sunt cele patru numere de master în numerologie.

Cele patru numere de master sunt foarte vibrante, comparativ cu numerele lor de o singură cifră.Aceste numere dispun vibrații puternice și accentul pe o învățare mai mare și experiențe. Conform numerologi, numerele de master sunt foarte provocatoare și este nevoie de timp pentru a integra aceste numere vibrante în trăsăturile de personalitate cuiva. Acesta este unul din motivele pentru numerele de bază sunt cunoscute ca chiloți de sport târziu. De exemplu, numărul de maestrul 11 ​​atunci redusă vă oferă valori 2. Prin urmare, toate caracteristicile și trăsăturile de personalitate (putere și slăbiciune) din numărul 2 este asociat cu numărul de maestru 11. Acest număr este, de asemenea, cunoscut sub numele de numărul psihic și reprezintă o trăsătură foarte sensibil și intuitiv caracteristic.

În mod similar, numărul de maestru 44 este considerat a fi un număr important de alchimiști. Se crede că oamenii care sunt nascuti sub acest număr are capacitatea de a crea magie în jurul valorii de ei înșiși și pe alții. Acești oameni sunt vizionari și au o mare dorință de cunoaștere cu privire la misterele vietii.

Numerologia este un subiect vast. Există oameni care practica numerologie, ca parte a interesului lor speciale. Unii numerologie practică ca o profesie și sunt numite numerologi.

Maya Pillai

Corespondenta unui Numerolog cu C.R.S.F.P.B


Draga domnule dr. Viorel Danacu,


Ai inviat ca Phoenix, dupa absenta, tacerea, adica moartea simbolica prin care ai trecut ! Prin urmare esti un simbol al pasarii PHOENIX ! (Initiat chiar in loja Phoenix). Ai reaparut ca Soarele ! Stralucesti pe ecranul computerului cu un text miraculos si genial, "rasarit" brusc, pe neasteptate. Ai devenit un simbol al RASARITULUI de S OARE ! Un Soare care lumineaza chiar din ORIENT !... Planeta zodiei tale LEUL, este Soarele. Ultima data la Bucuresti, m-ai pus la telefon sa-ti repet ca esti simbolul Soarelui, fiindca-ti place sa auzi acest lucru. Ei bine, acum nu esti simplu Soarele, ci mai mult, chiar un simbol al Rasaritului de Soare... 

De cateva zile am inceput sa scriu mai multe idei disparate pe o ciorna, iar acum trebuie sa le asamblez intr-un fel. Am numarat paginile: intamplator sunt... 13. Ca toate simbolurile, percep deja acest simbol sub diverse forme, in diverse variante. N-am murit nici la etapa infernala nr. 12, acum se anunta etapa nr. 13. Sper sa fie ultima. In kabbala, 13 este gratia lui Dumnezeu, peste 13 nu mai exista nimic.
< P>Am cautat si gasit in Dex Masonic, notiunea "fascinatia simbolurilor". Cu stilul sau placut si inconfundabil, binecunoscutul autor roman ne da o definitie care ma amuza la culme: "Simbolurile exercita asupra oamenilor o uriasa putere de fascinatie: aprind mintea, lumineaza spiritul. Simbolurile masonice (...) innobileaza gandul, imbogatesc universul, ascut inteligenta pe nesfarsitul drum al cunoasterii, fascinandu-i deopotriva pe initiati si profani".  
Mason_topIn poza ta de pe site-ul MLNAR, in care te suprapui cu Delta (triunghiul luminos), se vede clar cum 7 raze de Lumina ies din capul tau, sediul mintii tale. Este imaginea plastica a mintii tale aprinse, din care ies acele raze ca niste flacari de foc. Definitia ne precizeaza ca "simbolurile ascut inteligenta". Corect. Asa e. Se vede clar ce ascutite sunt acele raze care ies ca fulgerele din capul tau iluminat... 
Mintea ta era astfel aprinsa dinainte.  Lumina, suprapusa peste lumina focului ce iese din creierul tau, va face ca acele raze deja existente sa devina niste scantei aidoma artificiilor care se aprind in noaptea de Revelion, atunci cand, asa dupa cum foarte corect mentionezi, bate gongul orei 24.00. Si uite asa revenim la dialogul pe care vrei sa-l continuam pe aceasta tema pe care o voi aborda mai detaliat in alt e-mail. Scanteile de inteligenta care vor tasni din mintea ta aprinsa de atata fascinatie, iti vor ilumina creierul muritor si spiritul nemuritor de asa maniera, incat iti vei da seama din nou, asa cum s-a intamplat deja, ca eu sunt din punct de vedere simbolic, un copil al Sf. Silvestru, alias Hermes.

Planeta zodiei tale Leul, si anume Soarele, arde tot timpul. E stiut ca temperaturile de pe Soare sunt extrem de ridicate. Daca prin fascinatie ti-am aprins mintea, inseamna ca am dat foc... Soarelui. Arderile din Soare se vor inteti astfel. Asta va duce la o explozie uriasa, cu degajarea unei Lumini nemaivazute pana acum. Va fi energia solara cu care vei transforma trecutul intunecat in viitorul luminos, prin strategia deja elaborata de mintea ta incinsa, care va trece acum la punerea in practica a actiunilor planificate pentru viitor. Va fi strategia militara de care avem cu totii nevoie, in combaterea fortelor ostile umanitatii. Este o lupta apriga, un razboi dur si crunt, ce necesita exact ceea ce-ai scris in planul de strategie. 

membru C.R.S.F.P.B 

Corespondenta unui Numerolog cu C.R.S.F.P.B


Draga domnule dr. Viorel Danacu,

Iata continuarea promisa in e-mail-ul precedent, referitoare la uluitoarele perceptii in legatura cu persoana dumneavoastra si cu MLNAR. Nu stiu de ce excluderea din loja se numeste "a fi ars intre coloane". Desigur toate certurile, neintelegerile dintre oameni sunt triste. Imi pare rau de situatia prin care ati trecut. Dar asa cum se spune, tot raul e spre bine. Din punct de vedere simbolic, ati fost "ars intre coloane" spre binele meu, pentru a va percepe eu drept un simbol distrus, inlaturat. 

La gradele finale, drumul initiatic nemaiavand nevoie de uneltele-carje care sunt simbolurile, acestea se distrug, se inlatura. Asa dupa cum se spune, dincolo de zidul simbolurilor se afla ultima realitate. V-am scris ca am aceasta perceptie a inlaturarii simbolurilor in diverse variante. Varianta actuala sunteti dvs. si MLNAR.  
Profan ati fost dat afara din loja, inlaturat la propriu. "Ars" inseamna distrus. In perceptia mea, sunteti un simbol in natura distrus, inlaturat. Asta este bine, indica sfarsitul initierii mele. Sunteti nascut in zodia Leului (13 august), ca si bunicul meu.
Planeta Leului este Soarele. Simbolic, Soarele este Cercul. Cercul este denarul, cifra 10 (9 =360° = circumferinta + 1 = punctul din centrul cercului= axa). Cifra 10 este cifra romana X, deci Crucea. Doua coloane inseamna 2 linii paralele, 1 + 1, cifra 11. "Ars intre coloane" inseamna Soarele intre 2 linii paralele, adica Cercul intre 2 tangente, simbol masonic. Acesta este Soarele intre cele 2 porti solstitiale, asa-zisele borne, limite ale desfasurarii ciclului solar, din care Soarele nu poate iesi.

Ati fost "ars intre coloane" inseamna in perceptia mea, faptul ca simbolul Soarelui a fost ars, distrus, inlaturat. Soarele fiind simbolul Luminii, inseamna ca ajungem la realitatea profana din spatele simbolului, adica la Lumina concreta, practica. Simbolic sunteti Cercul "ars intre coloane", deci simbolul Cercului este distrus, inlaturat. Implicit cifra 10 este "arsa intre coloane", adica lantul infernal de la 1 la 10 este distrus, inlaturat.  

membru C.R.S.F.P.BCopyright © 2002 - 2012 MLNaR | MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice.
All rights reserved.

Distribuirea şi, sau reproducerea totală sau parţială a informaţiilor şi materialelor este strict interzisă fără aprobarea scrisă a
conducerii  MLNaR-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si se pedepseste conform legii.

Protected by Copyscape Web Plagiarism Tool


Subpagini (1): Astrologie