Evenimente‎ > ‎

Semnarea a doua Tratate de Recunoastere si Amicitie Masonice

postat 27 oct. 2014, 16:41 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 27 oct. 2014, 16:41 ]

Click pe imagine pentru a vizualiza:

Duminica, 14 Octombrie 2012, a avut loc la Bucursti o Tinuta Masonica Solemna, ocazie cand Suveranul Mare Comandor Mare Maestru, Ill:.Fr:. Viorel Danacu, reprezentand MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI -  Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice a semnat doua Tratate de Amicitie si Recunoastere, unul cu Marea Loja a Italiei, condusa de SMCMM Ill:.Fr:. Luigi Pruneti, si unul cu Marea Loja Nationala Romana 1880, condusa de Prea Respectabilul Frate SMCMM Constantin Bartolomeu Savoiu.

S-au pus de asemenea bazele unei Uniuni Mondiale a Marilor Loji Traditionale, unde sunt deja inscrise paisprezece tari, intre care si Romania, cu MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI - Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si Marea Loja Nationala Romana 1880. La eveniment au participat delegati ai mai multor Mari Loji din strainatate, Ilustrii Frati si Surori, cu totii considerand ca este necesara o Unitate in Diversitate si ca Ordinul Masonic Traditional este liantul care ne uneste.Tratatul de Amicitie si Recunoastere semnat intre MAREA LOJA NATIO NALA A ROMANIEI -  Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si Marea Loja a Italiei.

 
Tratatul de Amicitie si Recunoastere semnat intre MAREA LOJA NATIONAL A A ROMANIEI -  Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si Marea Loja Nationala Romana 1880.