Evenimente‎ > ‎

JE SUIS CHARLIE

postat 11 ian. 2015, 03:54 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 11 ian. 2015, 04:37 ]
COMUNICAT CATRE INTREAGA LUME ,

Fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si membrii CENTRULUI REGIONAL DE STUDII FRANCMASONICE PARIS BUCURESTI , condamna din adancul sufletului toate atentatele teroriste care au avut loc in Franta in ultimele zile , precum si altele nestiute din intreaga lume.
Condoleante familiilor celor care au fost impuscati miseleste pentru libertate , suntem alaturi de poporul francez in aceste zile de doliu national , doliu declarat si pastrat de noi toti in Lojile noastre .
Cuvintele sunt de prisos , durerea este infinita , dar mereu impreuna toti trebuie sa facem front comun impotriva coruptiei care este sangele ce iriga terorismul de oriunde in lume .
Masoneria este chemata sa faca front comun impotriva raului de orice fel si a coruptiei care ciunteste zilnic zeci si sute de suflete in lumea intreaga , asa cum am facut continuu eu , din 2002 impreuna cu Nicu Filip , Primul Mare Maestru al masoneriei romane dupa 1989 , demascand public si ridicand sabia impotriva coruptiei din Romania .
Chemam toti fratii din Romania si din diaspora de oriunde s-ar afla , la toate mitingurile de solidaritate din tara si din lumea intreaga impotriva terorismului si coruptiei.
Suntem cu tot sufletul alaturi de Presedintele Romaniei , Domnul Klaus Iohannis , care ne reprezinta astazi la Paris , la manifestatiile de solidaritate impotriva terorismului si coruptiei , fiind alaturi de poporul francez astazi mult incercat si de toate tarile lumi , care apara valorile fundamentale ale democratiei : LIBERTATE , EGALITATE , FRATERNITATE .
Dumnezeu sa-i odihneasca in pururea si vecii vecilor .
Amin


Dr. Col.(R.) Viorel Danacu
MARE MAESTRU
MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI-
Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice ,
PRESEDINTE
CENTRUL REGIONAL DE STUDII FRANCMASONICE PARIS BUCURESTI ,