Noutati‎ > ‎Evenimente‎ > ‎Fără titlu‎ > ‎

Precizări privind "Protocolul Concordia"

postat 3 mar. 2012, 02:51 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 3 mar. 2012, 02:56 ]
Marele Ordin Feminin Român (MOFR) vă solicită să faceți o rectificare la știrea prezentată pe postul dumneavoastră în cadrul emisiunii ”Știrile dimineții - eveniment” din data de 1 Martie  2012, precum și pe site-ul http://www.b1.ro: ” Parteneriat istoric în masoneria română: Un ordin masculin a semnat un protocol de colaborare cu unul feminin” , în sensul publicării următorului mesaj:

Documentul Protocolul ”Concordia” a fost semnat de către Marele Ordin Feminin Român – MOFR – condus de M:.M:. Graziela BÂRLĂ cu Marea Lojă Națională a României – Lojă de Ritualistică Comparată și Cercetări Masonice, condusă de M:.M:. Viorel DANACU și nu cu Marea Lojă Națională a României, condusă de M:.M:. Tudorel NIȚULESCU.

Confuzia a fost generată de o greșeală a celor care au redactat știrea și care, profani fiind și fără nici o intenție, nu au reprodus integral denumirea uneia dintre obediențele semnatare și, din nefericire nu au respectat întocmai textul documentului înmânat de organizatori, la Conferința de presă.

Vă rugăm să publicați această precizare, însoțită de copia documentului semnat, ”Protocolul Concordia”. 

Totodată, ne exprimăm regretul că această omisiune a creat sau ar putea crea neînțelegeri și nemulțumiri ale fraților noștri.

Cu mulțumiri,

Garant de Amiciție
M. Brucher