Noutati‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Reuniune Masonica Internationala La Bucuresti

postat 11 apr. 2013, 03:43 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 28 oct. 2014, 15:53 ]
Vineri , 05 aprilie 2013 , la Bucuresti , la Templul Masonic de la Unirii , Marea Loja Simbolica Europeana , a organizat o Tinuta Masonica Internationala , unde au participat din Romania : Marea Loja Simbolica Europeana , organizatorii , Marele Ordin Feminin Roman ( Mare Maestru Graziela Barla si delegatia de surori ), Marea Loja Nationala A Romaniei - Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice Marea Loja Mixta din Romania , Marea Loja Romana 1880 ( Fratii si venerabili de la Orientul Targu Jiu si Petrosani ) , Ordinul Masonic Mixt Roman (Mare Maestru Claudia Racovitan), iar din Germania a participat Marea Loja Mixta Humanitas de Barbati si Femei , reprezentata de Il. Sora Ulrike Krabisch , Mare Maestru si reprezentanti ai altor Loji din Austria .

Marea Loja Nationala A Romaniei - Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, a fost reprezentata de Marele Maestru Il Fr. Viorel Danacu , insotit de o delegatie de frati din Alba Iulia , Brasov , Bucuresti ,  invitat de Marele Maestru al Marii Loji Simbolice Europene , Il. Fr. Septimiu Mare si de Il. Fr. Horia Nestorescu Balcesti , istoric , fost Suveran Mare Comandor si Mare Maestru Ad Vitam .
Invitatii din tara si din strainatate , Marii Maestri , au rostit alocutiuni , prezentandu-si  fiecare Obedienta pe care o reprezinta , pentru o cat mai buna cunoastere si pentru a gasi obiective comune de dezvoltare in viitor , atat in tara cat si peste hotare . Au fost acordate de catre gazde , Diplome de participare si cate o insigna masonica , la fiecare invitat , apoi a urmat o Agapa fraterna oferita de organizatori , pentru a continua dezbateri privind modalitatile de comunicare si colaborare pe viitor intre fratii si surorile din Obedientele noastre .

Viorel Danacu 33
Mare Maestru
Suveran Mare Comandor