Noutati‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

Zilele Europene ale Patrimoniului 20.09.2014

postat 17 sept. 2014, 16:20 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 28 oct. 2014, 15:23 ]
Patrimoniul Masonic al Romaniei.

patrimoniu masonicCu ocazia Aniversarii Zilelor Europene ale Patrimoniului 20.09.2014 , eveniment marcat in 50 de state europene , MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI - Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti , ofera celor interesati , posibilitatea de a viziona o parte a colectiei noastre masonice a Muzeului Masonic , click Aici!

Sambata 20.09.2014 , la Templu Masonic din Bucuresti , va fi organizata o Tinuta Masonica speciala , unde vor avea loc mai multe alocutiuni.
Pentru detalii si programare va rugam contactati Secretariatul Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti.


Totodata , va oferim relatii privind posibilitatea cunoasterii mai amanuntite a Colectiilor Masonice existente pe intreg cuprinsul tarii din cadrul Muzeelor , Bibliotecilor , Arhivelor Statului si a altor Institutii de prestigiu din Romania , care colaboreaza cu noi si detin obiecte masonice , documente masonice , carti masonice foarte valoroase , care fac parte din Patrimoniu Masonic Romanesc , cu rezonanta Europeana si Universala .
Multumim tuturor celor care au contribuit la pastrarea , conservarea si astazi posibilitatea , ca Patrimoniu Masonic Roman sa fie valorificat la valoarea sa binemeritata , aducand un plus de Lumina in constiinta oamenilor , pentru constructia unei lumi mai bune si mai pasnice . Va asteptam cu bucurie si voie buna.

 


Secretariatul

MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-
Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice ,