Noutati‎ > ‎Comunicate‎ > ‎

COMUNICAT DE PRESA

postat 25 ian. 2015, 11:28 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 25 ian. 2015, 11:28 ]

viorel-danacu2Bucuresti 22.01.2014

Fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si membrii Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti, condamna cu tarie coruptia existenta in Romania , facuta public inca din 2002 impreuna cu Il:.Fr:. Nicu Filip , primul Mare Maestru al masoneriei romane dupa 1989 .
Cerem tuturor fratilor sa se delimiteze de orice organizatii masonice fantoma neregular constituite existente azi pe teritoriul Romaniei , care nu au scopuri decat de fraudare si pacalire a cetatenilor romani , mintirea oamenilor , dezinformarea chiar a masonilor , unii impotriva altora.
Personal lucrez la volumul 2 al cartii : FRANCMASONERIA ASA CUM A FOST , in care voi prezenta faptele masonice bune si rele ale fiecaruia in parte , pentru a scoate la lumina adevarul cu documente , totul asa cum a fost , pentru a ramane in istorie realitatea , iar apoi lumea sa judece si sa cunoasca ADEVARUL  .
Cei care doresc sa se initieze trebuie obligatoriu sa se informeze asupra celor care ii racoleaza fie de pe internet , fie prin alte modalitati , care le cer foloase necuvenite si altele , pentru a evita sa fie pacaliti de excroci autointitulati masoni .
Acest mesaj este un semnal de alarma pe care il repet , pentru ca doresc sa va reamintesc cand in 2010 am anuntat public , ca ma delimitez impreuna cu fratii mei de toate institutiile statului, retragandu-mi sustinerea fata de Guvern si Presedentie , datorita coruptiei si politizarii acestora , iata ca timpul adevereste spusele mele , traim azi cu totii intr-o mare mocirla sociala , economica , politica s.m.d.
Acum a venit vremea pentru a pune capat acestor dezlantuiri criminale impotriva poporului roman si de a depune toate eforturile impreuna cu oamenii noi alesi si patrioti din conducerea tarii , pentru asigurarea stabilitatii si progresului pe termen lung , ocupandu-ne astfel locul legitim pe care il meritam in lume .
Consider ca prin initierea tinerilor si prin Lojile de cercetare care sunt viitorul masoneriei romane , masoneria poate construi un viitor foarte bun , pentru a ne ocupa locul nostru legitim in lumea civilizata . Romania are nevoie de conlucrare si dezvoltare in toate directiile cu toate marile puteri ale lumii , in special cu Uniunea Europeana , NATO si S.U.A.
Masoneria a fost si trebuie sa ramana o institutie a valorilor, a moralei, a virtutiilor , profund spirituala, ai carei membrii sa fie adevarate modele dupa care sa se ghideze multimile profane, sa fie oameni-exemplu pentru semenii lor .
Solicitam mass-mediei ca atunci cand mediatizeaza un corupt , sa informeze corect opinia publica asupra Obedientei masonice ( adica a Marii Loji ) din care face parte aceea persoana suspectata de coruptie sau cercetata penal .
Multumim tuturor celor care isi pastreaza verticalitatea, continund lupta impotriva coruptiei , care este sangele ce iriga terorismul de oriunde din lume .
Cu multa lumina pe drumul fiecaruia in slujba umanitatii .

 

Dr. Col.(R) Viorel Danacu
Mare Maestru
MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI-
Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice ,
Presedinte
Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti ,