Noutati‎ > ‎

Comunicat 30.04.2012

postat 30 apr. 2012, 05:38 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 30 apr. 2012, 05:41 ]
    Joi, 26 Aprilie a.c. o delegatie a MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI -Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice aparticipat la ceremonia de semnare a tratatului de infratire dintre Marea Loja Romana 1880, condusa de Ilustrul Frate, Marele Maestru Gen. Constantin Bartolomeu Savoiu, si Marea Loja a Italiei, condusa de Ilustrul Frate, Suveranul Mare Comandor Mare Maestru, prof. Luigi Pruneti, care a avut loc de la orele 10:00 in Bucuresti, la Palatul Parlamentului.    
    La ceremonie au participat de asemenea delegatii ale mai multor Obediente din tara si de peste hotare, dintre care Marele Orient al Romaniei, care a si semnat un tratat cu Marea Loja a Italiei.
    Marele Maestru, Ilstrul Frate, dr. Viorel Danacu a fost decorat in cadrul acleiasi ceremonii la Gradul de Comandor al Marii Cruci Constantin Mavrocordat, si a asigurat toate Obedientele prezente de disponibilitatea MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI -Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice la colaborare, pentru binestarea Romaniei si a Umanitatii.
    Dupa ceremonie, delegatiile s-au retras la Restaurantul Mc Moni's unde a avut loc Agapa Fraterna.