Noutati‎ > ‎

Comunicat 02.07.2012

postat 1 iul. 2012, 23:38 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 17 iul. 2012, 13:48 ]
Prin grija Marelui Maestru, Ill:.Fr:. Viorel Danacu, presedinte al Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti, care de ani de zile colaboreaza cu prestigioasele publicatii "Le Masson" si "Le Bulim", am bucuria de a va aduce la cunostinta despre ultimele doua numare aparute ale scrdtor reviste.

Colaborarile pe plan international pe care Marele Maestru, Ill:.Fr:.  Viorel Danacu le intretine, inseamna pentru noi, toti cei din echipa de Redactie a Revistei Cuvant Masonic, dar si pentru membrii Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti, o extraordinara punte de legatura cu Fratii de peste hotare, ocazie cu care tin sa ii multumesc Marelui Maestru pentru toate eforturile pe care acesta le face in fiecare zi, pentru a aduce Lumina in inimile noastre si peste teritoriul Romaniei.

Inca odata, MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI - Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, in frunte cu Marele Maestru, Ill:.Fr:.  Viorel Danacu, demostreaza ca Romania are un fond masonic puternic, si ca strategia adoptata la data de 24 Ianuarie, la Brasov, este una  
                                                                                                           roditoare, benefica atat Ordinului cat si Umanitatii.

Mihnea-Octavian Manolache
Mare Secretar al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI - 
Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice