Noutati‎ > ‎

Comunicat 02.03.2012

postat 1 mar. 2012, 23:26 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 2 mar. 2012, 09:05 ]

In data de 29 Februarie 2012, a avut loc o reuniune la Casa Oamenilor de Stiinta unde Marele Maestru al MARII LOJI NATINALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, Ill:. Fr:. Viorel Danacu impreuna cu Marea Maestra a Marelui Ordin Feminin Roman,Ill:. Sora Graziela Barla, au semnat Protocolul “Concordia”.

Prin acest protocol cele două puteri masonice se angajează sa participe la reconstucţia Romaniei, si totodata să respecte cu stricteţe principiile masonice.

La eveniment a participat atat presa locala, cat si cea nationala, dar si doua delegatii din partea celor doua Obediente. Dupa sedinta, participantii au celebrat impreuna cu invitatii printr-o agapa fraterna, unde au avut loc discutii referitoare la proiectele comune pe care Marea Loja Nationala a Romaniei - Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice le va demara impreuna cu Marele Ordin Feminin Roman.

Speram ca acest pas sa fie doar inceputul unei colaborari si a unei prietenii intre MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si MARELE ORDIN FEMININ ROMAN, si ca pe viitor cat mai multe Obediente se vor alatura drumului deschis de catre acestea, contribuind astfel la prosperitatea Romaniei.

 

Mihnea-Octavian Manolache

Mare Secretar al MARII LOJI NATINALE A ROMANIEI –

Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice