Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti a realizat activitati de cercetare, studiu, cunoastere a istoriei francmasoneriei Universale, a organizat Seri Culturale Europene, a editat Revista Cuvant Masonic, a infiintat Magazinul cu decoruri Masonice, a organizat Expozitii Masonice, a infiintat Muzeul Masonic, a facut Biblioteca Masonica, Arhiva Masonica si a tradus in limba romana prestigioase lucrari masonice. In continuare, Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti, isi doreste sa infiinteze urmatoarele: 
-Scoala preinitiatica filosofica "Nicu Filip", care sa functioneze ca un filtru pentru cei care urmeaza sa fie recomandati spre initiere in Ordin.
-Cursuri de cusut manual pentru promovarea porttului popular romanesc ca o traditie a culturii neamului romanesc.
-Organizarea de Conferinte Masonice publice.

(Fragment din "Centru Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti - o institutie in plina dezvoltare", Fr:. Viorel Danacu)

 


Copyright © 2002 - 2012 MLNaR | MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice.
All rights reserved.
Distribuirea şi, sau reproducerea totală sau parţială a informaţiilor şi materialelor este strict interzisă fără aprobarea scrisă a conducerii  MLNaR-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si se pedepseste conform legii.

Protected by Copyscape Web Plagiarism Tool