Activitati Loja‎ > ‎

Activitati Externe ale R:.L:. Athenaeum 66

postat 3 sept. 2012, 04:23 de Loja Athenaeum   [ actualizat la 27 oct. 2014, 14:58 ]
 
Activitatea externa a Lojei Athenaeum 66 este in stransa legatura cu activitatea, strategia si programele MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari masonice, a carei membra este, si in comun acord cu deciziile Marelui Maestru dr.Viorel Danacuvsi ale Marelui Consiliu.

Loja Athenaeum 66 regular constituita, si-a asumat public alaturi alte loji de pe tot cuprinsul tarii in data de 24 ian 2012 in cadrul Marelu Convent la  Brasov, statutul de Loja  de Ritualistică Comparata si Cercetare Masonica
Conform cu acest statut special de " loja de cercetare masonica," Loja Bacovia 3 se implica activ in proiectele MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari masonice,cat si in proiectele asociatiei CENTRUL REGIONAL DE STUDII FRANCMASONICE -PARIS-BUCURESTI, colaborand cu centrul de studii, la editarea revistei " CUVANT MASONIC."

Fiecare numar al revistei este promovat în presa scrisa si audiovizuala. Printre cititorii nostri fideli se afla reprezentanti ai presedintiei, ai institutiilor guvernamentale (ministri, secretari de stat, consilieri), ai ambasadelor altor tari în România (ambasadori, consuli), ai Academiei Române, ai institutiilor de învatamânt si cultura din tara si strainatate si, nu în ultimul rând, toti masonii.


Pentru  informatii,  carti documente, arhive studiu, contactati Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti. Presedinte dr. VIOREL DANACU 33° Contact: cuvant_masonic@yahoo.com


Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucuresti 
editeaza prima revista francmasonica de dupa 1989 destinata opiniei publice, numita Cuvânt Masonic.
Presedintele centrului de studii dr. Viorel Danacu.

                                                         Pentru a vizualiza si alte obiecte click Aici: